Sälj din guldklocka som du aldrig använder

När du drar ut byrålådan är det möjligt att du inte tänker så mycket på guldklockan som fortfarande ligger där. Det kommer säkert något festligt tillfälle då du kan använda den. Men det kanske dröjer länge och händer väldigt sällan. Då är det ofta bättre att sälja klockan.

Det är ganska lätt att hitta en butik som kan hjälpa dig. Du får snabbt din klocka undersökt och värderad. Därefter får du ett erbjudande. En sådan här affär är normalt helt avslutad inom ett dygn. Om branschen har väldigt mycket att göra så tar det ibland längre tid. Tänk på att januari ofta är högsäsong.

Om du tvekar

Om du innerst inne känner att du kanske vill behålla klockan, men vill ha pengar för den just nu, så finns det ett bra alternativ. Klicka här för att få veta mer om hur du lämnar in din klocka online. Du får ett guldbrev hemskickat där du kan lägga din klocka och skicka in för värdering.

Om det inte finns några yrkesmän i din närhet så kan du förstås prata med dina vänner om saken. Kanske någon av dem vill köpa din klocka? Att sälja värdesaker privat har dock sina risker. Gör bara affärer med människor som du verkligen litar på.