Musik till festen

Till festen så tillhör det att man servera bra musik, visst är gäster och mat viktigt för festen. Men vad är en fest utan musik? Här följer några tips på hur du kan göra din fest en av de bästa!!

Planering är nog en av de viktigaste sakerna inför ett party, visst en oplanerad fest kan vara hur skoj som helst men om man tänkt bjuda in några vänner till fest så är det en fördel om man har tänkt till lite och fixat det man behöver inför festen. Det är som sagt en del som ska ordnas, ska det vara livemusik eller ska man fixa DJ.

  • Det första du bör göra är att bestämma vilket datum festen ska vara och var den ska hållas.
  • Skicka ut inbjudningar till dina vänner med just plats och tid. Skicka inbjudan i god tid så det får tid att bestämma sig, sätt också ett osa datum så du vet hur många som kommer.
  • Alternativt kan du göra ett Facebook Event och bjuda in den vägen, fördelen med detta sätt är att du kan uppdatera med information de som valt att komma och de som eventuellt kommer
  • Fundera på om du ska ordna med en DJ som kommer och spelar eller om ni löser detta själva genom en ljudanläggning och en spotifylista.
  • Matmässigt så går det att anlita catering om det är många som kommer på festen, finns inte ekonomin så ta ut en avgift som täcker dina kostnader.

Det var några punkter som kan vara bra att tänka på vid planering av en fest, och visst musiken är viktig men vad vore en fest utan gäster och något gott att äta, lycka till med din planering av festen och även med själva festen. Party On!!