Musik och frisyrtrender

Helt klart så tar vi efter när vi ser dagens artister och deras frisyrer. Vissa kan starta en trend med en speciell frisyr medans vissa förvaltar en trend genom sin frisyr. Musik och frisyrer förknippas oftast ihop tätt tillsammans, någon kanske minns pudelfrissan på 80-talet och för att inte tala om alla dessa punkfrisyrer.

Tänk om hårförlängning och extensions hade funnits på den tiden, vilka skapelser hade vi fått se då. När vi tittar på dessa produkter idag så har utvecklingen gått med raketfart och är betydligt enklare att handha än vad som funnits tidigare.  Det finns äkta eller syntetiskt löshår att välja bland och verktyg för att få fast och få till en frisyr.

Många artister använder sig av extensions för att få till den där speciella frisyren man vill inför en speciell turné. Och vi är inte sena att haka på den trend som dessa artister och musiker skapar. Det tar allt för lång tid att spara ut håret till en speciell frisyr utan då blir det enklare att skapa den frisyr man vill ha med förlängning.

Håret utgör ju mycket av vår karaktär och vi kan kännas oss nakna om vi inte kan ha vår vanliga frisyr. En punkare vet man oftast att kommer i Mohawk även om denne kan ha andra frisyrer också men den förknippas mest till just punken. 80-talets pudelrockare med sitt stora hårsvall. Till och med Beatles när dom blev populära förändrade hårmodet hos den unga publiken så nog följer frisyrer musikkulturen alltid.