Hiphop-mode genom historien

Något som alltid varit starkt kopplat till hiphopen är det unika mode som förknippats med genren genom årtiondena. Som relativt ny musikgenre kan man enkelt gå bakåt i historien och se hur allt utvecklat sig sedan starten i början av 1970-talet, ända fram till idag.

Förmodligen är det också enklare att visa er läsare hiphop-modets utveckling genom det filmklipp som ni kan se här rakt nedanför, än att istället försöka beskriva denna i ord.

Idag kan man, precis som ni såg i slutet på filmklippet ovanför, se att hiphop-modet blivit lite mindre extremt, om man nu kan uttrycka sig så. På sätt och vis kan man nog säga att hiphopen influerat streetmodet en hel del och vise versa, något som numera gör att de både närmat sig någon form av gyllene medelväg.

Det ska dock bli intressant att se hur utvecklingen kommer te sig under de kommande 10 åren, då det snart kanske är dags att återigen särskilja sig och på så vis bana väg för nya trender. Vi som lever får se, men att döma av historien så har vi åtminstone någonting spännande att vänta i horisonten. Var så säkra på det!